Jak chutně a rychle připravit rybu




 

Chodíte na ryby? A umíte si vašeho úlovku připravit chutné a dobře vypadající jídlo? V našich končinách nejsme až tak zvyklý na rybí jídla. Mnoho z nás má rybu jen jednou do roka a to o vánocích. Takže ti mají jasno. Rybí řízek a bramborový salát. Ovšem pro ty, kteří se chtějí rybolovu věnovat a pořídili si rybářské potřeby, nabízíme i malou inspiraci co s úlovkem. Čerstvá ryba je nejchutnější. Kdo má možnost srovnávat, dá mi za pravdu. Mražená ryba má vysušené maso, čerstvá je opznání šťavnatější.

Rychlé recepty

Rychle a chutně si můžete připravit ulovenou rybu přímo na břehu řeky či jezera. Stačí vám jen malé ohniště, trocha alobalu, kmín, sůl, máslo. Rybu jen očistíte, osolíte, okmínujete, přidáte pláteček másla a zabalíte do alobalu. Pak už jen stačí počkat 20 – 30 minut záleží na velikosti ryby a chutná večeře nebo oběd je připraven. Než si toto jídlo budete moci vychutnat, musíte si pořídit dobré rybářské potřeby. Na každý druh ryby musíte mít rozdílné rybářské potřeby, aby byl váš úspěch zaručen.

About the author